GKC

Turismelever besökte London

Förra veckan åkte turismeleverna i årskurs 3 på utbildningsresa till London. Det huvudsakliga syftet med resan var att delta i den årliga världsmässan World Travel Market som riktar sig till personer inom turismbranschen. Under besöket på mässan fick eleverna delta i föreläsningar som var särskilt riktade till studerande inom turism och de fick även se ett antal nya destinationer marknadsföra sig.
- Man fick en bredare bild av turismen och hur olika turismföretag arbetar. Föreläsningarna ingav hopp om framtiden, säger eleverna Madeleine Wennblom och Madeleine Fransson efter besöket på mässan.

Tre olika besök på museum gjordes också - Victoria and Albert Museum, British Museum och Transport Museum - där hade eleverna olika uppgifter som de skulle utföra. En kortare tur med röd dubbeldäckare till Trafalgar Square, en lång promenad för att uppleva London by night med upplysta attraktioner som t ex London Eye, Big Ben och St Paul´s Cathedral ingick också i programmet.

Utbildningsresan var en del i kurserna Engelska C och Affärsresor och kommer att examineras inom ramen för dessa kurser.

Gnosjö kommun
©2010 Gnosjöandans Kunskapscentrum | Webbkarta | info@gkc.se
Fritidsvägen 4, 335 32 GNOSJÖ | Telefon: 0370 - 33 14 00