GKC

Läs psykologi på hemmaplan

Till hösten startar Högskolan i Jönköping en kurs i psykologi som är utlokaliserad till Gnosjöandans kunskapscentrum. Det är en grundkurs på 30 hp som läses på halvfart (från augusti 2012 till juni 2013). Sista ansökningsdag till kursen är den 15 april.

Psykologi 1-30 hp (halvfart)
Kursen ger en bred orientering om psykologins teorier och användningsområden med särskild betoning på socialpsykologi och personlighetspsykologi alternativt utvecklingspsykologi. Kursen arrangeras av Högskolan i Jönköping med träffar på Gnosjöandans kunskapscentrum tisdagar kl. 13.00-16.30.

Läs mer om psykologi-kursen och om ansökning på: http://hj.se/hlk/utbildning/kurser.html?courseCode=LPYA17&semester=20122 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Missa heller inte möjligheten att läsa pedagogik på motsvarande sätt på Gislaveds gymnasium alternativt Fenix kunskapscentrum:
Pedagogik 1-30 hp (halvfart)
Kursen vänder sig till den som i sin dagliga verksamhet är engagerad inom utbildningsområdet genom kompetens- och personalutveckling, personalledning och utbildningsplanering med vuxna som främsta målgrupp. Kursen syftar till att utveckla förståelse inom pedagogikens kunskapsfält ur såväl beteendevetenskapliga som samhällsvetenskapliga perspektiv. Kursen arrangeras av Högskolan i Jönköping med träffar på Gislaveds gymnasium alternativt Fenix kunskapscentrum torsdagar kl. 13.00-16.30.

Läs mer om pedagogik-kursen och om ansökning på: http://hj.se/hlk/utbildning/kurser.html?courseCode=LPEA17&semester=20122 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gnosjö kommun
©2010 Gnosjöandans Kunskapscentrum | Webbkarta | info@gkc.se
Fritidsvägen 4, 335 32 GNOSJÖ | Telefon: 0370 - 33 14 00