GKC

Framtidsdag Turism

Den 16 mars hade vi en inspirerande dag om och med Turismbranchen. Dagen bjöd på intressanta föreläsningar och många kreativa möten med våra utställare.
Seminarierna hölls av Ung grön (LRF) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., High Chaparral Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Stall Sonakull Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Hotell Nissastigen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Al Pitcher Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. De alla hade samma budskap - vikten av samarbete. Jobbar vi tillsammans kan en liten aktör på marknaden bli synlig och få mycket gratis av andra. Al Pitcher fick oss alla att se vår hemmiljö med en utomståendes ögon och skratta tills vi nästan ramlade av stolen.

Framtidsmässan med nästan 40 utställare gav oss en bred bild av vad framtiden kan ge oss både när det gäller utbildning, framtidsvisioner och entreprenörskap.  Ett flertal UF-företag ställde ut och visade oss att framtiden ligger i deras händer.

Ett stort tack till alla medverkande och speciellt till Turismprogrammet på GKC, som såg till att dagen flöt på ett smidigt sätt!

Sven-Åke Falkeby & Ulrika Elmersson

Gnosjö kommun
©2010 Gnosjöandans Kunskapscentrum | Webbkarta | info@gkc.se
Fritidsvägen 4, 335 32 GNOSJÖ | Telefon: 0370 - 33 14 00